Télécharger cette page en PDF

Catering

At mealtimes, it is with great pleasure that we invite you to the restaurant. A wide choice of dishes is available. If your health situation requires special dietary needs, we can provide meals adapted to your needs.

Restaurant "Côté Verger"

Le restaurant est composé de deux secteurs, un pour les patients et un pour le personnel. Après 20 ans de bons et loyaux services, le restaurant, désormais appelé « Côté Verger », méritait une rénovation, avec notamment : une meilleure accessibilité du secteur petit déjeuner pour les patients, l’installation de plusieurs éléments antibruit, le renouvellement d’une grande partie du mobilier, une meilleure signalisation des prestations sur écrans.

Pour les visites qui souhaitent partager un repas avec les patients, il est demandé d’avertir, si possible la veille, l’équipe du restaurant. 

 

Fourchette verte (green fork)

The CRR has been awarded this quality label which involves providing meals which are both delicious and healthy guaranteeing the daily proposition of a dish which is varied, healthy and balanced.

 

Cafeteria 

From Monday to Thursday

8h – 19h

Friday   

8h – 18h30

Saturday and Sunday

11h – 18h30

 

 

By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies to improve your user experience and to provide website statistics.
Read the legal notice ok